Jump to content

smcgillis10

Member
  • Content count

    508
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

smcgillis10 last won the day on July 2 2017

smcgillis10 had the most liked content!

Community Reputation

215 Excellent

About smcgillis10

  • Rank
    Enthusiast

Recent Profile Visitors

5,477 profile views
  1. Went the DIY route and added some relay and a spot to add accessory power. Sent from my SM-N950U using Tapatalk
  2. You commented on my other post. I haven't replaced the solenoid yet. Butwhen I do I'll let you know. Sent from my SM-N950U using Tapatalk
  3. Just so ypu know It's not a sensor. It's a pressure control solenoid. Changes the oil system from high to low pressure. I have the parts waiting at the dealer to pick them up. The solenoid is either getting suck or it's failing. The solenoid part number is #12659935 Sent from my SM-N950U using Tapatalk
  4. Here's some pics Sent from my Pixel XL using Tapatalk
  5. No sir. Have had them in for 3 years. No issues. Sent from my Pixel XL using Tapatalk
  6. Quick it snowed everyone in the ditch!!! Sent from my Pixel XL using Tapatalk
  7. Did you ever get this resolved? Sent from my Pixel XL using Tapatalk
  8. When looking this code up on google it's give a bunch of random answers. But the parts store and another forum say it's oil control selenoid. Have any of you delt with this before? Did you end up replacing the oil pump? Or just the selenoid Oil pressure is good and flucuates with throttle. Yes I used the search function. And got nothing. BTW its a 2014 Silverado 1500 5.3l and I have 75500 miles. Sent from my Pixel XL using Tapatalk
  9. Did you ever get this resolved? Did they have to replace just the selenoid or the oil pump also? Sent from my Pixel XL using Tapatalk
  10. I'll look into that. I am looking at axles because mine are eating rotors. It's wearing them on half of the rotor. Like it's wabbling and touching one side. Sent from my Pixel XL using Tapatalk
  11. After putting my full replacement on I noticed more and more people will cut me off and pull out in front of me. Sent from my Pixel XL using Tapatalk
  12. Here ya go. The trucks with the bench and fold down center amplify the shake since there's a lot of flex in how it mounts. Sent from my Pixel XL using Tapatalk
  13. The only fixes I have seen is when the rear axles are changed with aftermarket. There's a few guys that have swapped to Yukon axles and have not had any vibration since. I'm waiting for the cash to do them myself, since it's the last thing on the list besides a new truck. Here's one. Sent from my Pixel XL using Tapatalk
  14. I'm hoping to replace mine soon. My truck keeps warping rotors. So I'm guessing a have a flange issue. I have had them turned twice. Vibration is lesser after but still there. But comes back and the rotors are warped again. Also I have removed wheels and tires up on jack stands and took the speed to 75. Vibration is there with the truck off the ground and no wheels on the rear. Sent from my Pixel XL using Tapatalk
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.