Jump to content

nperrells

Member
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nperrells

  • Rank
    Enthusiast

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. I cleaned the MAF with the proper cleaner. Honestly everything I've seen looks clean/ no build up. While the truck was running I sprayed carb cleaner around the intake and didn't notice any hissing or anything else obvious. While idling, it still sounds like it's in the the verge of dying. I checked all the O2 sensors under the truck. None of them looked like they been burned or disconnected. Any other tips or ideas are appreciated. Thanks. @ motor city rick The truck did seem to be running better/more "normal" under medium-high throttle. Would you suggest looking more into the gaskets and vacuum lines to identify the problem? Thanks
  2. Thanks for the replies I am going to revisit the truck tomorrow morning, I'll update then.
  3. I replaced the sensors about six months ago and haven't had any issues until now
  4. Hello everyone thank you for taking the time to read this. I have a 2001 Silverado 1500 Z71. A couple days ago, I noticed the truck running kind of crappy (stumbles while accelerating, choppy idle while stopped) and suddenly while driving I noticed the CEL flashing at me. Before I had time to even slow down, it had turned off. Today I hooked up the code reader and received 4 codes. They are: --- P0300 multiple cylinder misfire, --- P0151 O2 sensor low voltage bank 2 sensor 1, --- P0174 system 2 lean bank 2, --- P1153 fuel control shifted lean. I recently installed all new oxygen sensors, so I am at a loss as to why I'd be getting codes related to them. Any help or advice would be greatly appreciated! Thanks, Nick PS. I was reading a few different topics related to the P0300 code and how it is a broad code, and any number of problems could have caused it - so, I hope the other codes might help (possibly related?)
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.