Jump to content



Photo
- - - - -

Tow/Haul button not working in 2002 Silverado 5.3 z71


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 nluchau

nluchau

    Enthusiast

  • Member
  • 82 posts

Posted 01 October 2012 - 05:15 PM

Any tricks here? Doesn't appear to be a fuse issue.

Thanks

#2 8.1HD/ALLISON

8.1HD/ALLISON

    Senior Truck Tweaker

  • Moderator
  • 2,533 posts
  • Name:Matt
  • Location:Indiana
  • Gender:Male
  • Drives:04 K2500HD

Posted 01 October 2012 - 06:11 PM

broken orange wire on shifter. Remove trim around steering column to see.

backhoe6_zps0cfc8c15.jpg
You want fuel economy? Buy a Prius.... I have a big block!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
2004 Chevy Silverado K2500 HD CCLB, 8.1L/Allison, 285/75R16 Goodyear Duratracs,
B&W hitch, Whelen 6 channel strobe lights, Soundoff Signal Mini Light Bar,
Dual Flowmaster Super 44's, BlackBear Tuned, Too much to list,


 


#3 nluchau

nluchau

    Enthusiast

  • Member
  • 82 posts

Posted 02 October 2012 - 08:48 PM

Interesting, I'll have to dig it apart when I get a chance. Thanks for the tip!

#4 pwall

pwall

    Senior Enthusiast

  • Member
  • 4,884 posts
  • Location:Ontario
  • Gender:Male

Posted 03 October 2012 - 11:05 AM

Its a very common problem.
Patrick.
Posted Image
Black Truck Member # ?? DMax Club Member # ??
RV Forum: http://rv-forums.org




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users