Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'flicker'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • GM-Trucks.com Original News & Product Reviews
    • General Motors Product and Industry News
    • The GM-Trucks.com Garage - Vehicle Testing & Product Reviews
    • The Newsroom Archive
    • The Garage Archive
  • Future Vehicle Discussion
    • Silverado / Sierra & Future Vehicle Speculation & Spy Shots
    • 2022 GMC HUMMER EV Electric Pickup
  • Fullsize Truck & SUV - 2019 - 2020 - 2021 T1XX Platform
    • 2019 / 2020 Silverado & Sierra
    • 2020+ Silverado HD & Sierra HD
    • 2021 Tahoe, Suburban, Yukon, Yukon XL & Escalade
  • Fullsize Truck & SUV - 2014-2019 K2XX Platform
    • 2014 - 2019 Silverado & Sierra
    • 2015-2020 Suburban/Tahoe & Yukon/Yukon Denali
    • 2015-2019 Silverado HD & Sierra HD
  • Fullsize Truck & SUV - 1999-2006 GMT800 & 2007-2013 GMT900 Platforms
    • 1999-2013 Silverado & Sierra 1500
    • 2000-2014 Silverado & Sierra HD
  • Chevy Colorado & GMC Canyon
    • 2015-2020 Colorado & Canyon
    • 2005-2012 Chevy Colorado & GMC Canyon
  • Midsize Crossover - 2017-2020 C1XX Platform
    • 2017-2020 Traverse, Acadia, Enclave & XT5
    • 2019 - 2020 Blazer
  • Classic Chevrolet / GMC Pickup Trucks
    • 1988-1999 Chevrolet & GMC C/K GMT400 Platform
    • 1973-1987 Chevrolet & GMC Square Body / Rounded Line Pickups
    • 1967-1972 Chevrolet & GMC Glamour / Action Line Pickups
    • 1960-1966 Chevrolet C/K/Apache & GMC 1000-3000 Pickups
    • 1982-2005 Chevrolet S-10/Blazer & GMC S15/Sonoma/Jimmy
    • 1969-1994 Chevrolet K5 Blazer & GMC Fullsize Jimmy
  • Marketplace
    • For Sale/Wanted
    • Member & Vendor Rating Forum
    • Member Product Reviews
  • GM-Trucks.com is supported by
    • Adam's Premium Car Care
    • Agri-Cover
    • Arnott Air Suspension
    • Black Bear Performance
    • GMPartsDirect.com
    • UPR Products
    • Synthetic Advantage
  • The Lounge
    • Off-Topic
    • Automotive Industry & Market Discussion
    • New Member Introductions
    • Meetups, Events, & Gatherings
    • GM-Trucks.com Comment Box
  • Hobbies & Lifestyle
  • Technical & Advanced
  • Chevrolet, GMC, Buick & Cadillac Crossovers
  • Commercial Vehicles
  • Black Truck Club's Topics
  • Texas Owner's Group's Topics
  • California Owner's Group's Topics
  • New England Owner's Group's Topics
  • Midwest Owner's Group's Topics
  • South Carolina Silverado Owners's Topics
  • Canadian Owners Club's Topics
  • SCUBA divers of GM-Trucks's Scuba Talk
  • Red Truck Club's Topics
  • Idaho Sierra & Silverado Owners Club's Idaho
  • Colorado Trucks's Exhaust Setups
  • Colorado Trucks's Pics of trucks
  • SEO Paint's seo color ordered
  • NorthSky Blue Club's NorthSky Blue Metallic
  • NorthSky Blue Club's Pics
  • diesel 3.0's Topics

Calendars

  • Events
  • Birthdays
  • Texas Owner's Group's Events
  • California Owner's Group's Events
  • Midwest Owner's Group's Events
  • Red Truck Club's Events

Categories

  • Articles
  • News
  • Reviews
    • Project Sierra
  • Resources

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


Yahoo


Skype


Facebook


Twitter


Name


Location


Interests


Drives

Found 3 results

  1. I purchased a new 2019 Silverado Trail Boss on 4/26/19. When I got home, with approximately 20 miles on it, I went to backup in the driveway and the camera became "fuzzy" with lines through it every time I touched the brake pedal. So I tried backing up several times and it repeatedly got "fuzzy" with lines running through the screen. After being in reverse for about 30 seconds or so the screen went blank and an error message appeared "service rear vision system". Within a moment or so the camera came back on however the guidelines for backing up where not there. I tried tapping the screen and hitting the home button but the only thing that got the guidelines to come back was to shift into park or drive then back into reverse. I called GM and they said to bring it to the dealer. I went back to the dealer and was given a loaner (2019 Silverado not the Trail Boss but with the same base package). I noticed this truck did the same thing. The dealer was able to replicate the issue in my vehicle as well as in several other similar model vehicles but stated at this time everything seems to being working "normally for this vehicle" and no issues were found. I find this to be alarming especially with 4 kids who could be at risk if the camera shuts down while backing up. I emailed GM my concern and received a rather generic response so I contacted the NHTSA and filed a formal complaint as this is a major safety concern. It appears that there are postings online about this issue from as far back as 9/2018 but the only thing GM has done is issue TSB's without an actual resolution. The dealer stated the common denominator was the trim level with the "cheaper smaller screen" and that the upper trim models didn't seem to be having this same issue. It would be beneficial for anyone else having this problem to contact the NHTSA with a formal complaint so that GM is forced to fix the underlying problem before someone gets hurt or killed. I was nervous switching from a Toyota to GM and this is my first "American Truck" since 1994 so it's not starting off well but I do like the truck otherwise. Thanks. Here is the link to file a complaint and the phone number to file a complaint is 1-888-327-4236 https://www-odi.nhtsa.dot.gov/VehicleComplaint/
  2. Have 2016 Silverado Crew and in the last week or two I noticed both fog light housings have a lot of condensation. Pretty sure they are LED. Last night noticed the passenger side flickering pretty bad. Driving and parked. It's off more than on. I'm at about 45k miles so assume no factory warranty left on it. I did get an extended from the credit union but not sure what it all covers. Just want to narrow in on what the issue is before calling the 800 number for the warranty. It is just weird that both units have started with the . It is winter in Wisconsin but nothing this shouldn't be able to handle. Any help would be great. I have a picture of the passenger side if somebody could confirm it is an LED from that? Thanks,
  3. Ok, so first I noticed my cruise control became intermittent and now has officially stopped working. Shortly after my passenger side HID low started to get dimmer, like noticeably dimmer since it's a 10k. Driver side works just fine. Fog HIDs work fine. Then the other morning I noticed the passenger low turn on, on start up for 1sec, then immediately turn off. Thinking it was a start up issue, I rotated the light switch thinking it just needed to get some juice, still nothing. I'm thinking there is a correlation, but from just looking at the wires I cant see a short. I tried doing a search and can't find anything. I've seen suggestions for the relay harness, I'll try that when I get back from TDY, but was hoping for some help if someone else has had this issue. I ruled out it was the ballast since it does turn on, but it turns off to low power... Safe assumption? It's an OPT7 10k HID low setup, anti flicker ballasts, just no relay installed. Is it possible just that side isn't getting enough power form the battery? I checked fuse 16 before I left and it was still good. Do I need to switch the fuse to a 20? Go to a yellow top battery? Possible alternator? Any input would be greatly appreciated! Thanks in advance. Oh yeah, it's an '07 Silverado.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.