Jump to content

Northernone1

2017 Silverado Park Assist Sensors when cold

Recommended Posts

This is the exact same senor that is giving me a problem. Passenger front. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im taking it to dealer tuesday to see what they say. Wife had explorer did same thing. They have to replace sensor and paint it to match. Big pain

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2017-12-30 at 12:22 PM, BIGV21 said:

Im taking it to dealer tuesday to see what they say. Wife had explorer did same thing. They have to replace sensor and paint it to match. Big pain

It warmed up here from -30 to -15 Celsius today and mine were working fine again. I had a appointment with the dealership today  so had to cancel because that would have been a waist of time. Bigv21 what did the dealership say about yours?

Share this post


Link to post
Share on other sites

They said they reset the code in the computer. They also said they drove it after they reset it and it wasnt beeping. Then when i left the front and passenger front beeped at a stop sign. And now it disables itself. I get a message in the dash that says disabled check owners manual. It is very cold here though sub zero wind chills so i will wait until it warms up to see if that helps. They washed it so ice may have formed on sensors. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.