Jump to content
  • Sign up for FREE! Become a GM-Trucks.com Member Today!

    In 20 seconds you can become part of the worlds largest and oldest community discussing General Motors, Chevrolet and GMC branded pickups, crossovers, and SUVs. From buying research to owner support, join 1.5 MILLION GM Truck Enthusiasts every month who use GM-Trucks.com as a daily part of their ownership experience. 

Zane

The official ordering, production & delivery thread - 2019 Silverado / Sierra

Recommended Posts

Just spoke with my dealer yesterday.  Should have the truck by mid March.  Would have had it sooner, but my original order included running boards which are all on constraint.  They asked to resubmit the order Feb. 1 without and it went through instantly.  Assuming no shipping issues, could have it as early as next week.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I put my order in on Jan 6th, found out it was built last week(week of Feb 15th).  No accurate ETA, I'm guessing early April.

 

Black AT4, 5.3 and the AT4 Value package.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By sh!tmagnet
      Hi everyone, new to the forum here and haven't seem to be able to find an answer after searching.
       
      Purchased a 2020 1500 AT4 last summer(love the truck), and recently added the Firestone Ride-Rite kit to the rear(kit #2609). I also ordered the 2" spacer kit as recommended (kit #2366).
       
      I'm having a bit of a problem with the install and was wondering if anyone else has added rear air bags to their AT4, and did you end up using the spacer or were you fine without it?
       
      Problem is the air bags are slightly misaligned, and appear "under-inflated" with the spacer in there even when I have 10-20psi in them(there is about 500lbs in/on the box via a canopy and a Decked box system installed in the bed; I'd rather not have to try and remove these unless I absolutely need to, to diagnose the problem).
       
      I know in the instructions it says to have 5.5-6.5" of space between the upper and lower mounts. So my next plan is to jack up the back of the truck enough via the hitch receiver to recreate the correct factory fender gap front to back(should be roughly 1.5" from the factory with no load if I'm no mistaken?), and then measure the distance between the new mounts.
       
      Thoughts and/or someone who has added rear airbags to their AT4? I'd assume the Trail Boss would be very similar?
       
      Cheers
       
       
    • By Junger20
      Has anyone added reverse lights on 2019-2021 sierra? I need ideas!!! I was thinking about rigid ignite flush mount. Show me what you did!!!
      thanks! 
    • By Coral
      Has anyone ever tried changing the aluminum line to rubber hose crimps for the transmission and oil cooler lines out for AN fittings on and 07-13 Sierra 5.3L? I have a 2013 Sierra and the cold here in Canada isn’t kind to these crimps as I believe the rubber and aluminum have different shrink rates because of difference in material causing them to leak. Replacing them will not solve the problem as the will just do the same thing every year. So what I want to know is if anyone has successfully done this and what fittings did you use?
    • By Nobody-117
      I just replaced the plastic lense in front of instrument panel and had to reset my speedometer needle because I moved it on accident. I had it set properly at the zero mark with the truck turned on to accessory mode. The speed is maybe 2 mph off. After I turn the truck off and open the door the gauge goes past zero to its resting spot but it bounces back and forth a couple times before resting. Should I try reseting it or does anyone of a better way to do so. 
       
      Any help is appreciated 
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Forum Statistics

    229,108
    Total Topics
    2,448,535
    Total Posts
  • Member Statistics

    225,557
    Total Members
    8,960
    Most Online
    alexjohn9265
    Newest Member
    alexjohn9265
    Joined
  • Who's Online   33 Members, 0 Anonymous, 2,093 Guests (See full list)



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.