Jump to content
  • Sign up for FREE! Become a GM-Trucks.com Member Today!

    In 20 seconds you can become part of the worlds largest and oldest community discussing General Motors, Chevrolet and GMC branded pickups, crossovers, and SUVs. From buying research to owner support, join 1.5 MILLION GM Truck Enthusiasts every month who use GM-Trucks.com as a daily part of their ownership experience. 

Levi ‘05 Z71

2005 Z71 put replacement Bose amp in my Tahoe now have a buzz coming from back speakers

Recommended Posts

So just replace my boss audio amp with a factory replacement Bose. Now after plugging in the rear stereo unit for the rear speakers to work I have a small buzz that gets louder as I accelerate. Got told to try and ground out the amp itself but would like someone else’s opinion on what could be the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Most of the time, the "buzzing" you are hearing is due to a grounding issue.  Make sure you have a good ground...no paint, good metal-metal contact, etc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.