Jump to content
Jackwards

Kicker Subwoofer install / Check engine light issue

Recommended Posts

Posted (edited)

Please, feel free to flame me. It’s late and I’m calling it a night because I’m sure I’m missing something simple.  

 

Started installing the Kicker subwoofer it from GM tonight.  

 

Ran the harness tonight, connected (without fully installing the box), connected and had sound.  Disconnected and put the box away for the night.  

 

 Two questions:

 

1) ended up with a check engine light (P25A2- engine electrical / chagring system & C0580 - Traction control error) after everything was run.  OnStar says there’s a charging system issue.  Anyone else encounter this?

 

2) Rear door speakers have nearly zero sound. Extremely low volume, and extremely light sound (zero bass, almost all highs).  Fronts sound fantastic. 

 

 

Sorry and thanks in advance for the help everyone. 

 

Edited by Jackwards
Updated info

Share this post


Link to post
Share on other sites

Might want to check this forum post out.  I haven't added a sub but maybe someone on here can help.

 

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.