Jump to content
Sign in to follow this  
bg1988

MAP and MAF issue rough idle vacuum leak 592-600 idle rpm

Recommended Posts

Posted (edited)

having an issue with  the Vortec 6000  


 getting rough idle   LOW idle   592-600 rpm 

with random SURGES

   it should be at 650rpm +- 10rpm 

 

Auto Stop Not working.  just sits and charges the HV battery

 

 

the MAP sensor does not feel snugly in place  seems loose

 

 

there was a P0069 code issue,, I have been having issues since they messed with it    (they tampered with it at  pepboys) 

 

 

to this day I'm still having issues i have no idea what they did to it   the p0069 was resolved by plug it back in as they disconnected it...  it was pretty obvious they messed with it as there was fresh wet dirty oil on my engine cover (and they did an oil change)..  they must have messed around with something else too :(   i just can't figure out what..

 

 

 yesterday was fine  ALL DAY after messing with the air box i do suspect something with the air box :(  since it fix it for a day but the issue return after a cold start today...

 

they really jacked up my engine     i should have been able to get to 100k  or more without any issue  but I have issue because of them..

Edited by bg1988

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.