Jump to content
  • Sign up for FREE! Become a GM-Trucks.com Member Today!

    In 20 seconds you can become part of the worlds largest and oldest community discussing General Motors, Chevrolet and GMC branded pickups, crossovers, and SUVs. From buying research to owner support, join 1.5 MILLION GM Truck Enthusiasts every month who use GM-Trucks.com as a daily part of their ownership experience. 

Recommended Posts

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By austin jez
      Hello all. I have a 2013 silverado w/5.3l flex vin 7. Basically has rough idle in park and drive. Very poor acceleration. Almost seems to bog down when trying to accelerate. It will occasionally surge and for just a split second I can feel a bit of power.  Also doesn't want to downshift when I lean on the gas pretty heavy. I've got to do near floor it to get it to down ****** and when it does it will drop down 2 gears a lot of the time. No engine light and it won't set any codes. Showed 0 misfires on all cylinders. Long Fuel trims usually in single digits negs. Fuel pressure 43-46psi at idle and highway. I've replaced throttle position sensor, Accelerator pedal position sensor, manifold pressure sensor, mass air sensor, plugs, coolant temp sensor, oxygen sensors. Fuel pump, intake manifold gaskets twice (now with "updated" steel gaskets), throttle body gasket/seal, injector o-rings (upper and lower). Tested all coils for strong spark. Smoke tested for vac leaks along with propane. It has never failed to start or even had a long start and has never died/stalled. I'm just kinda at a loss at this point. Any help will be appreciated and possibly considered. Thanks
    • By ArcticCatIV
      About 1 year ago I replaced the engine in my 1989 suburban v2500 with a 5.7L tbi engine in it, I used another chevy 350 from summit racing and used most of the old Accesory drive then, about 6 months after I completed the build it noticed a loud rattling noise that sounded like detonation  to me but only under low speed acceleration and it would stop when I let my foot off the gas, so I began troubleshooting  the issue. I replaced the egr valve, put colder spark plugs in it, replaced the knock sensor, tried high octane fuel, retarded the timing adjusted the valve lash and now I am lost, the noise only gets worse the more I drive it.
       
      Any Ideas?
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Forum Statistics

    234,580
    Total Topics
    2,494,345
    Total Posts
  • Member Statistics

    258,014
    Total Members
    8,960
    Most Online
    Jarrid Couch
    Newest Member
    Jarrid Couch
    Joined
  • Who's Online   13 Members, 0 Anonymous, 1,436 Guests (See full list)



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.