Jump to content
  • Sign up for FREE! Become a GM-Trucks.com Member Today!

    In 20 seconds you can become part of the worlds largest and oldest community discussing General Motors, Chevrolet and GMC branded pickups, crossovers, and SUVs. From buying research to owner support, join 1.5 MILLION GM Truck Enthusiasts every month who use GM-Trucks.com as a daily part of their ownership experience. 

Website Issues


Recommended Posts

Is it just me, or is something amiss with the website?  It's always been slow to load, but over the last several days, at least for me, the formatting has been off, and within the last 24 hours newly commented-on topics are no longer 'bolded' in the topic listing.  I've tried different browsers, but the problems are across all platforms that I use.  I didn't see anything on the website stating they were having problems, or maybe were upgrading the site, so maybe it's just me that's having these challenges.

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, AnacortesArmyGuy said:

Is it just me, or is something amiss with the website?  It's always been slow to load, but over the last several days, at least for me, the formatting has been off, and within the last 24 hours newly commented-on topics are no longer 'bolded' in the topic listing.  I've tried different browsers, but the problems are across all platforms that I use.  I didn't see anything on the website stating they were having problems, or maybe were upgrading the site, so maybe it's just me that's having these challenges.

Totally agree.  I've tried different browsers.  Tried logging out and back in.  Formatting off in threads where some text is aligned vertically making it difficult to even participate.

Link to comment
Share on other sites

If I sign out and browse as a guest, it works better on mobile.

 

I was trying to find cookies to delete and try that but to no avail. 

 

Thanks for posting, I know it's not on my side now.

Link to comment
Share on other sites

Yea, been messed up for several days for me.  This seems to be an issue more than once lately over the past couple of months.  Hopefully the web guru will get the site updated or whatever is need to get it going again like it used to be many months ago.

Link to comment
Share on other sites

Not to pull rank, but as a supporting member it’s quite disappointing to deal with these ongoing issues.
 

Been in car forums for 20 years. Once you get glitches like this, people stop coming and the place dies. Even worse now when you fight for attention with FB groups, Discord, etc. Hope it’s fixed soon.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Yup I guess this site is riding off in the sunset as its been like this for around 2 weeks. Seems it started with the hundreds of ads that have to load before moving on. Site is booged down so bad due to ads as iam getting "waiting for this ad to load that ad to load etc". I feel sorry for the paid users as they see money going down the drain.

Link to comment
Share on other sites

Any other places to go? Other forums don’t have the years of trucks broken out in to different forums - all in one which makes it frustrating. 

Link to comment
Share on other sites

Yeah, its been hard to get into the flow of the website lately - whatever is broken in the footer html needs to be looked at, and then the read/unread tags.  It’s too bad as this is the best forum by far for both organization and user participation

Link to comment
Share on other sites

yea, all the same mentioned problems for me too, goofy icons, jumbled text, tried different browsers no difference, almost unusable.   whats up??

 

Link to comment
Share on other sites

This site has essentially been getting progressively worse since it was upgraded a couple weeks back. Obviously something is not liking the switch, not sure it could be done but i would vote to go back to the old style format that worked and frankly imo was cleaner looking and easier to navigate and read. Sorry to say this as i know it probably was a lot of headaches and time spent trying to update this site but yeah the old was better imo.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Are there any admins monitoring the site?  I've been seeing all the same issues.  Even worse on my phone browser where any link leads to the same page in a thread.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.