Jump to content
  • Sign up for FREE! Become a GM-Trucks.com Member Today!

    In 20 seconds you can become part of the worlds largest and oldest community discussing General Motors, Chevrolet and GMC branded pickups, crossovers, and SUVs. From buying research to owner support, join 1.5 MILLION GM Truck Enthusiasts every month who use GM-Trucks.com as a daily part of their ownership experience. 

Ongoing Issue: Cannot reply to posts. Cannot even enter text in the body of this message. Tried multiple browsers, logged out, nothing works.


Chevrolet1
 Share

Recommended Posts

12 hours ago, Chevrolet1 said:

txab, did the admins respond or implement a fix? After 4 days, I can finally post and respond to posts. But this happened before, so I would like to confirm whether they found the root cause and implemented a fix.

I haven't officially heard back from them, but they did say they would look into it. i use Firefox and only had similar issues as you did when they did the site upgrade. It was soon working though. I made sure everything on my system was up to date on versions

Edited by txab
Link to comment
Share on other sites

The major upgrade was months ago. There are always tweaks that may be applied to a forums software as requirements or security concerns must be addressed.

 

As I mentioned before, I was in the same boat as you for a while then suddenly things cleared up. Never did get an answer to what the exact cause was. I've always run Firefox

 

Speaking of issues on sites.... if I went to Lowes website using Firefox, I couldn't search for anything. It always returned an error. After about 2 months of this, Lowes finally got their issues fixed, or it magically cleared up

Link to comment
Share on other sites

On 9/29/2021 at 1:22 PM, txab said:

The major upgrade was months ago. There are always tweaks that may be applied to a forums software as requirements or security concerns must be addressed.

 

As I mentioned before, I was in the same boat as you for a while then suddenly things cleared up. Never did get an answer to what the exact cause was. I've always run Firefox

 

Speaking of issues on sites.... if I went to Lowes website using Firefox, I couldn't search for anything. It always returned an error. After about 2 months of this, Lowes finally got their issues fixed, or it magically cleared up

Thanks txab. For now, I'll hope this is fixed permanently. It's happened to me 3 times now, where the issue of being unable to post or reply typically lasts 3-4 days.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.