Jump to content

E.S.L.

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About E.S.L.

  • Rank
    New Member

Profile Information

  • Name
    Array
  • Location
    Array
  • Drives
    Array
  1. Hello, I’m having a very frustrating issue in my 2000 suburban. The temp control knob doesnt seem to send signal to the mode door. I have ruled out the temp door actuator and the HVAC control module, and the temp door will even go through the recalibration process. But then when I go to turn the knob nothing. I had a shop (had it in for an alignment) hook it to their Tech2 to and it came up with no faults he said except a “comm” notification. Strange thing is it worked for a little bit after being hooked to the scanner whilst the mech was test driving, but then stopped I sure hate to tear my dash apart for nothing but I’m wondering if it could be that recirculation actuator as ive heard an issue in one of these can cause the afore mentioned problem. The recirc actuator seems to function itself though Any thoughts would be appreciated
  2. Hello, I’m having a very similar issue in my 2000 suburban. I have ruled out the temp door actuator and the HVAC control module, and the temp door will even go through the recalibration process. But then when I go to turn the knob nothing. I sure hate to tear my dash apart for nothing but I’m wondering if it could be that recirculation actuator Any thoughts would be appreciated thankyou
  3. I’m having this exact same problem right now with the temp door actuator in my 2000 burb. It’s really frustrating. Has anyone come up with a solution? I have replaced the HVAC control head, and the actuator. I can get it to go through a recent process and everything moves but then doesn’t seem to get signal from the control head afterwards. Every other function the works thankyou
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.