Jump to content

coyt80

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Name
    JD
  • Location
    Los Angeles
  • Drives
    2019 Silverado RST Z71 5.3 8spd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

coyt80's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (2/11)

0

Reputation

  1. Mine didn't lose power but it feels like the brakes are stuck and the truck feels heavy. The brake pad life percentage also went down to 15% at only 6500 miles. Even after them having reset it to 100% when I took it in at 3200 miles and 65%. WTF. They drove it and of course , they can't feel anything. I drive this everyday. You don't feel if you drive it around the dealer. Only until you've driven it on a daily basis but it feels like I'm permanently towing something. But anyway, I first took it in at 1100 miles just in case I have to file lemon. https://www.gm-trucks.com/forums/topic/223508-brake-pads/?tab=comments#comment-2251844
  2. Bad news. Even after they reset my brake pad life to 100% at 3200 miles. Guess what. It went down to 15% at only 6500 miles. But NOTHING is wrong with it according to the service department. So they swapped out the pad life sensor and reset it again to 100% to shut me up and well, we'll see what happens.
  3. OH GOD YES. I am experiencing a slight resistance in my drive. It feels like i was towing something. Almost like the calipers were stuck or squeezing most of the time. So I'm playing around with the buttons and I check my brake life status and at only 3200 miles my brake life is reading at 66%. I took it in to the dealer with this concern and it even dropped to 65% as I drove in the service bay. They tested it and said they didn't feel any abnormality and that maybe the sensors were giving a false reading. Oh and I also brought up that horrible hard shifting everyone else is experiencing (5.3 8spd). And an engine knocking when idling on a cold start. Anyway going back to the brakes, they reset the percentage to 100% said my pads were fine. Ok. Now 1200 miles later I'm down to 69% and that's AFTER they reset it to 100% at the 3200. If they hadn't reset it I'm assuming I'd be at a what? 34% reading?
  4. YES That is so annoying. I get it in both directions but harder when downshifting from 2-1.
  5. Hey guys, anyone else experiencing a slight resistance in their drive. It feels like i was towing something. Almost like the calipers were stuck or squeezing most of the time. So I'm playing around with the buttons and I check my brake life status and at only 3200 miles my brake life is reading at 66%. I took it in to the dealer with this concern and it even dropped to 65% as I drove in the service bay. They tested it and said they didn't feel any abnormality and that maybe the sensors were giving a false reading. Oh and I also brought up that horrible hard shifting everyone else is experiencing (5.3 8spd). And an engine knocking when idling on a cold start. Anyway going back to the brakes, they reset the percentage to 100% said my pads were fine. Ok. Now 1200 miles later I'm down to 69% and that's AFTER they reset it to 100% at the 3200. If they hadn't reset it I'm assuming I'd be at a what? 34% reading?
  • Forum Statistics

    238.7k
    Total Topics
    1.4m
    Total Posts
  • Member Statistics

    286,646
    Total Members
    8,960
    Most Online
    NRodvold
    Newest Member
    NRodvold
    Joined
  • Who's Online   3 Members, 0 Anonymous, 286 Guests (See full list)

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.