Jump to content

collins5004

Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About collins5004

  • Rank
    Enthusiast
  • Birthday 05/06/1985

Profile Information

  • Name
    Array
  • Location
    Array
  • Gender
    Array
  • Drives
    Array
  1. I got a '21 trail boss with the advanced trailering package on it. Put 1800 miles on the truck and never hooked up a trailer. Washed it last week when it was almost 40° out. Parked in the garage then all of a sudden it started doing the trailer disconnected message over and over non stop. I shut off the trailer detection. Went away for a few days now it came back with vengeance. Now it says check trailer lamps (all different ones) and then makes my trucks turn signals blink real fast like a light is out. I put it in the garage and cranked heat up to 70 over night and it's still messing up. Took it I'm to dealer today and he can't figure it out and they kept it over night. I'm hoping to have an answer tomorrow.
  2. Ok, that is good to know. I am still waiting to hear back from rough country. I will try to get ahold of them again tomorrow and see what they say. I hope i just have a defective light because i really like this light but do not want it if it doesn't work right.
  3. I have a 19 Trail Boss. I got the rough country quad row led lights for under that tailgate. I then got the curt plug to tie into the trailer plug lights behind the bumper. My truck has that advanced trailer package on it so that did not work right. Found a lot of people said to get the Putco adapter that ties into the tail lights. I got that and the light bar works perfect and is nice and bright. The catch is it only works when the trucks lights are on. Parking lights or head lights. When the lights are off only the brake light works right. the rest just kind of flicker and only part of the bar lights up. Any idea what is up with that? Could it be because it has sequential turn signals so it is just not going to function unless the lights are on?
  4. I have a 2006 GMC sierra Denali 1500 with a 6.0L. I bought the truck in July 2014. It currently has 80,615 miles on it. The truck has very spongy brakes. Has since I got it. At Christmas new pads and rotors were put on all the way around. I was told to test master cylinder by pumping the brakes without the key on. The pedal gets very firm that way. While truck is running I can pump the brakes and they stay spongy and if I hold the brakes I can push pedal to the floor. I was also told it was possible the ABS sensor on the hubs might be bad so to pull the ABS fuse and drive like that. So I did that and there is no change. Im not sure where to go from here. Any help would be greatly appreciated.
  5. I have a 2006 GMC sierra Denali 1500 with a 6.0L. I bought the truck in July 2014. It currently has 80,615 miles on it. The truck has very spongy brakes. Has since I got it. At Christmas new pads and rotors were put on all the way around. I was told to test master cylinder by pumping the brakes without the key on. The pedal gets very firm that way. While truck is running I can pump the brakes and they stay spongy and if I hold the brakes I can push pedal to the floor. I was also told it was possible the ABS sensor on the hubs might be bad so to pull the ABS fuse and drive like that. So I did that and there is no change. I’m not sure where to go from here. Any help would be greatly appreciated.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.