Jump to content

Andrew Saenz

Member
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Name
    AJ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Andrew Saenz's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (2/11)

2

Reputation

  1. Update: Ended up seeing people talk about the grounds on this truck causing this problem to happen. Ended up checking the ground right behind the passenger side tire and it was caked with grease and dirt.(As seen in photo, if it works lol) Cleaned up the whole area, sanded and wire brushed it all and put the screw back on with dielectric grease and some undercoating spray over it. Haven't had the problem come back again yet. I just put some new tires and rims on so I had to remove the factory mud flap, as well as do a norcal mod and such, so that probably exposed the ground even more. Hopefully this will hold, otherwise I'll relocate the ground.
  2. Already used my scan tool to read codes and none were present
  3. Hello, I have a 2017 Silverado. Almost every time i try to parallel park my steering wheel flings over and my car shuts off. Has anyone experienced this problem before? Not sure if this matters but I did just get an aftermarket alarm installed about a month ago but the problem just started 2 days ago.
  4. Hello, On my 2017 Silverado 1500, whenever i have my truck in 4x4 or auto and I start reversing only i get a service stabilitrak and trailer brake warning on my screen, which causes my abs and traction control light to come on. Has anyone else experienced this problem? Once i shut the car off the lights go off as well and this never happens while driving or reversing in 2x4. Thanks!
  5. Hello everyone, Just recently installed a motofab 3" front and 2" rear leveling kit on my 2017 Silverado z71 lt w/ 34k miles. The only issue i am having is when I put my truck in 4x4 or auto, the car seems to shake when i accelerate, but it seems fine when cruising under a certain rpm (2k?). 2WD works perfectly fine and no shaking. I was just hoping to see if anyone had a fix for this?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.