Jump to content

spencer.smith99

New Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About spencer.smith99

  • Rank
    New Member
  1. The adaptive learning made sense, so I was going to reset the TCM today.. Guys that whole idea is out the window.
  2. So a bit of an update. This morning on my way to classes, came to a stop, started accelerating, and.... nothing. No transmission at all. Drive and reverse are completely neutral. No sound or anything when it happened... Which leads me to believe it is most likely an electrical issue? Now I'm starting to wonder if the tow/haul mode had any type of correlation to this. No engine light. However, the tow/haul light and the shifting display still works, which leads me to believe it may not be a broken wire in the shifter. Took a look underneath while it was being put in gear and the transmission is
  3. 2014 Silverado 5.3 V8 So I used to occasionally use the tow/haul button to use engine braking when on the expressway, coming off an exit, coming to a stop sign, etc. I thought this was a good idea to conserve brake life but totally backfired on me. Now after a bit of time, the button will still turn the light on and off on the dash but the tow/haul mode won't disengage within the engine. I know this by listening to the way that it shifts and as it engine brakes while slowing down. It sounds and acts just like if it was in tow/haul mode. It still goes into higher RPMs before it shifts until I
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.