Jump to content

TX018Z71

Member
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About TX018Z71

  • Rank
    Enthusiast
  1. Yeah, mine works fine. Just looks like crap, especially on a 2 month old truck. Sort of annoying to me. I'll see what they say when I take it in the first time.
  2. Thanks. Did they fix anything on the window, or you just left it like that?
  3. Thanks for the response. I'll try getting new cable and see if that helps.
  4. So I've recently noticed a couple issues on my 2018 Silverado LT Crew Cab. First issue is the radio picture on Android auto when it switches back and forth from night to day vision. It gets really blotchy, especially along the bottom controls and the map for navigation. It's fine if I go home and go back to Android auto, bit annoying. See pic. Second issue is with the rear window. For some reason, it seems like the strands in the window for the defrosting have major discoloration in spots. Not sure what the heck is going on here. See pics for better understanding. Not sure if anyone else has experienced either of these.
  5. Yeah, I don't have many longer trips on the freeway or anything. Mostly all stop/go unfortunately. And I don't have the AFM either.
  6. Hmmmmm, do you do mostly highway driving? I'm mostly street driving unfortunately unless I pay for tolls. Do you have the AFM delete?
  7. No rubbing at all in any direction. Could possibly go bigger, but I think it looks pretty good for now. And I don't really want to get less than the 16mpg I'm already getting.
  8. Thanks. Sorry, meant to put that in. RC 2" level up front. Tires are 285/70/17 Nitto G2's
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.