Jump to content

My07sh*tbox

Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About My07sh*tbox

  • Rank
    Enthusiast

Profile Information

  • Name
    Array
  • Location
    Array
  • Gender
    Array
  • Drives
    Array

Recent Profile Visitors

82 profile views
  1. Lifter and head gasket, oil pump shot. Just went ahead and fixed it. $1700 all together. Would have been more if it was a shop in my city.
  2. Yep,they replaced the screen last time, the heads goin to the machine shop Monday, they don't know if it's cracked or a valve or what. I'm familiar with the oil issues, which I hope I don't regret telling him NOT to put a new oil pump in. Guess I'll find out more Monday, tues. The misfire is something I've never delt with on this vehicle until now. Mechanic mentioned the engine is great. Crossing fingers.
  3. Newb here. My 07 Yukon has been in the shop over a week now. (Local mechanic) Have had the vehicle about a year, changed the oil regularly, replaced oil sensor and sending unit due to the infamous low oil pressure warnings. Thing has driven great until randomly one day she started idle hard and misfired when going into first. I changed all sparks, plugs. No change. Shop is saying my oil pump is completely shot..? I've had no noise no other signs of it starting to fail. My sensor would routinely go off a month prior to oil change being due. Do these things really just crap out? Could it be related to my misfire? They are checkin the head on that, otherwise she drove normal and smooth once I go over 15mph. If she survives and my wallet doesn't get drained, I will be disabling the AFM.
  4. Newb here. My 07 Yukon has been in the shop over a week now. (Local mechanic) Have had the vehicle about a year, changed the oil regularly, replaced oil sensor and sending unit due to the infamous low oil pressure warnings. Thing has driven great until randomly one day she started idle hard and misfired when going into first. I changed all sparks, plugs. No change. Shop is saying my oil pump is completely shot..? I've had no noise no other signs of it starting to fail. My sensor would routinely go off a month prior to oil change being due. Do these things really just crap out? Could it be related to my misfire? They are checkin the head on that, otherwise she drove normal and smooth once I go over 15mph. If she survives and my wallet doesn't get drained, I will be disabling the AFM.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.