Jump to content

STurner15

Member
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About STurner15

  • Rank
    Enthusiast

Profile Information

  • Location
    Array
  • Gender
    Array
  • Drives
    Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Got my letter in the mail and took it in immediately. 74k miles 6.2L. They flush the trans with new fluid and replace seals etc etc. have about 20-30miles on the truck now and it seems to run better. But I got a flush around 65k and it worked for a little while... so I am hoping this harness and flush works.... for a .. little while.... longer...
  2. As everyone already mentioned, the dealership should/will flush the trans for free if its still under warranty, with the new "blue" fluid. My 6.2L 8 speed was at 65k ( out of warranty) when the shutter/slamming was happening at low end gears, took it to the dealer they flushed it under the new TSB that everyone is mentioning... made it a little better... for a little while, maybe 2-3k miles. So fast forward to 72k miles I got a letter from GM stating they have been having issues with their transmission temp sensor harness/connection and they would replace it for free if you've been experiencing the slamming/shuttering etc etc. The letter I got in the mail, the dealership references it as "doc# 5636702" and replacing this harness requires them to change out the fluids anyways. So if anyone is PAST their warranty, I would tell them you got this doc number in the mail and require the harness to be replaced. So far, after the new harness, it shifts extremely smooth. I only have maybe 15 miles on it.. so who knows, it could only last a couple thousand miles again. But this is a way to get a free flush if you're out of warranty.
  3. Any luck here? Having the same issue with mine doing the MPH to Radio switch. The radio also just started randomly clicking things as well. Going to try to make sure the HMI is all tight but may include a battery unplug for 10min and see if that helps.
  4. +1 - thanks 1Slow1500, I will look into this a bit more for my setup.
  5. +1 Not great but I've seen a lot worse. Either way, while you have the opportunity get it cleaned up JL!
  6. TSB doesnt require them to drive the vehicle to complete the latest TSB for hard shift or "rumble strip feeling". Got mine flushed the other day for $300 (barely out of 60k warranty). Long story short, they put in the new blue M1 fluid and it seemed to help a bit. I also have tuned the vehicle to increase the firmness of the shifts, which also helps. But what I've noticed and maybe worth folks looking into.... the type of gas used, and more importantly where you get the gas from. If I put in Kroger gas, it runs like shit and shifts really hard. Mobile or BP... it shifts very clean. Cheaper than continuously throwing tunes, flushes, etc at the truck... try it out
  7. Never had issues with my ATS but with the Denali, any midwest precipitation starts to cause all sorts of issues. Will either disable the driver assist or beeps when I am not near anything. Stinks but it is what it is..
  8. Love the look, will have to jump on this for my 16 Denali.
  9. Can't wait for the intake! Thanks J_Mas
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.