Jump to content

2004 tahoe z71 acting weird


Recommended Posts

I have a 2004 z71 tahoe with 176k miles, lately it's been acting odd. There's an oil leak coming from the front right side of the engine, unknown as to where it's coming from but sometimes it will spot and others it will puddle, was told that it was a Jasper replacement 5.3 from a previous owner. Was originally told that it was an oil pan gasket which was done but this issue still persists.

Loss of audibles (chimes & radio) lately it's been working with the remote start but will sporadically go silent, there is a thud that comes thru the speakers indicating that power is there but not producing sounds (could the bcm either be on the way out or has it crapped???)

ABS, service 4wd, service tire monitors, low oil pressure all come on sporadically (low oil pressure when the needle rests at 10 psi but when gas is given and shoots back up to 40 psi it stops).

Any help with these issues is greatly appreciated

Link to comment
Share on other sites

Alternator was changed in January, battery is good and everything else is in good working order when it comes to the charging systemI will look into the ground within the cabin

It's not inside , it's on the body mount brace under your left foot

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Forum Statistics

    246k
    Total Topics
    2.6m
    Total Posts
  • Member Statistics

    333,541
    Total Members
    8,960
    Most Online
    Bradshaw
    Newest Member
    Bradshaw
    Joined
  • Who's Online   2 Members, 0 Anonymous, 623 Guests (See full list)



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.