Jump to content
  • Sign up for FREE! Become a GM-Trucks.com Member Today!

    In 20 seconds you can become part of the worlds largest and oldest community discussing General Motors, Chevrolet and GMC branded pickups, crossovers, and SUVs. From buying research to owner support, join 1.5 MILLION GM Truck Enthusiasts every month who use GM-Trucks.com as a daily part of their ownership experience. 

Sign in to follow this  

Recommended Posts

I'm working on an 09 avalanche. I changed the pads and rotors all the way around. Bled all four from the farthest from the master. Also bled the ABS module with the scanner and the truck still has no brakes. And foam is coming out of the fronts but it's a clear steady flow from the back. What is wrong ? 

Edited by Laira Leigh
Spelling mistake

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you been just bleeding it with someone pumping and holding the brake in?

 

You could try gravity bleeding for a while or using a pressure bleeder or vacuum bleeder to push/suck the fluid through the lines.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.