Jump to content

05 allison tranny communication loss


Recommended Posts

I hope that with all the great minds on this forum that someone might be able to help me. I have an 95 2500hd duramax with allison and here comes the story, with 840 miles on the truck loaded with toyhauler, bikes gas and beer oh yeah the whole family stopped for gas in the trailer no fuel in the truck and at startup check engine light came on. I thought well lets see this sucks :D tried to drive only to find out no speedo, no tranny temp no shift. fri 5:00pm called dealer said to call for tow , wait thats a whole nother story. any way the long and the short the first time they changed the ignition and then it did it in the next trip not once but twice and then even befor I could get it to the shop it did without the trailer attached. Got it to sthe shop they couldn't find any problem but changed the control module then put 300 miles on it and kept it a week. now I'm just very affraid. any help please, thanks

Link to comment
Share on other sites

Sounds like an ignition switch, wiring to/from ignition switch to control module.

 

When it happens, if you shut off the engine and restart is everything o.k.?

 

DEWFPO

Link to comment
Share on other sites

Sounds like an ignition switch, wiring to/from ignition switch to control module.

 

When it happens, if you shut off the engine and restart is everything o.k.?

 

DEWFPO

 

 

 

[/quote

 

no it doesnt restore, i have to disconnect the batteries to reset, on one occasion i was close to a dealership and they couldnt rest with their scanner said it was a hard lock.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.