Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

I have a 2003 Suburban Z71 that I just converted to electric fans.  I used a factory wiring harness that I found on ebay, and the fans turn on when the temp hits 190.  The truck was tuned by a popular tuner, but the fans will not kick on with the A/C compressor.  I have wired in both wires to the pcm connectors.  I cannot for the life of me get it to turn on with the A/C compressor. Could it be a bad relay?  Could my 2003, not be able to control the fans when the A/C kicks on.  I have fried my compressor, and would like to get this figured out before spending money on another.  Does the tuner need to turn on the capability for the fans to kick it on?  @JennabearI didnt use your tunes for this as I had another option at the time, but I need some answers.  If you guys can turn it on, then you will have my money today. 

 

Anybody else have any ideas?

Edited by visegrips

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, we do have that control in some ways.

 

It looks like you emailed as well,  Justin (the tuner) will respond to your email with more details.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, BlackBearPerf said:

Yes, we do have that control in some ways.

 

It looks like you emailed as well,  Justin (the tuner) will respond to your email with more details.  

Thank you.  Yes he just responded.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.