Jump to content
  • Sign up for FREE! Become a GM-Trucks.com Member Today!

    In 20 seconds you can become part of the worlds largest and oldest community discussing General Motors, Chevrolet and GMC branded pickups, crossovers, and SUVs. From buying research to owner support, join 1.5 MILLION GM Truck Enthusiasts every month who use GM-Trucks.com as a daily part of their ownership experience. 

sdelam

Infotainment acknowledgements

Recommended Posts

How long have you had the truck?  Mine did the exact same thing for a week or two and then just stopped.  It was crazy annoying and there was no rhyme or reason to it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Irish80 said:

How long have you had the truck?  Mine did the exact same thing for a week or two and then just stopped.  It was crazy annoying and there was no rhyme or reason to it.

I've had mine since early July, 5 k miles. Seems to go in spurts, nothing for a day or two then everytime for a few start ups. I agree it was mosre often the first few weeks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Side question.

 

What is the benefit of (reason for) connecting the truck to home wi-fi system?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just picked up a 2020 1500 and i keep getting these same privacy updates. I haven't downloaded any software updates but the vehicle is connected to onstar data and my home wifi. If i try to deny them it says it will delete my profile. It happens everyday maybe every 4 or 5 times i start the vehicle. I guess i'll keep pressing yes and hope they stop. I will also take a look at the map sd card.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone find a resolution to this yet? It happens several times a week to me and it makes no difference where I am. I can be at home, at work, or cruising down the highway.

Driving me nuts.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dealer said they could not duplicate it, of course. It started getting worse (more frequent). I deleted my profile and started over and it stopped for a week or so, now it's back again.

20191020_120713.jpg

Edited by sdelam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.