Jump to content
  • Sign up for FREE! Become a GM-Trucks.com Member Today!

    In 20 seconds you can become part of the worlds largest and oldest community discussing General Motors, Chevrolet and GMC branded pickups, crossovers, and SUVs. From buying research to owner support, join 1.5 MILLION GM Truck Enthusiasts every month who use GM-Trucks.com as a daily part of their ownership experience. 

Recommended Posts

your post stated you had NO brake lights not 1 out so diagnosis is different. check power and ground then back track the circuit if bad change the bulb even tho it may appear good. likely culprit is bad light socket

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By greta simanek
      I'm not sure how if I'm checking it right. No power to my breaks in rear or any lights in the back headlights works fine..maybe my brake light swith is bad I've checked it with my probe light maybe I'm doing it right.sry I'm about 70% mechanically inclined ..need some help..thanks
    • By Ronjon
      I'm going to be mounting one of those 10.6cfm twin piston air compressors (maxi trac, morrflate, stop n go, thor) inside my cab for onboard air. My question is can I ground it to the body, should I run a bulk head and wire to the frame, or run it with the positive back to the bay and ground out on the frame there?
      It has a 90Amp peak draw and I'll be running 6 AWG wire, it will be fused and run through a switch box to a 200a relay. I know in the past people will ground winches to the frame or body, but with all the computer stuff going on I've got this concern on the back of my head.
       
      2020 1500 Silverado LM2
    • By JeffOBS
      I am looking for some detailed electrical drawings/schematics for a 1994 Silverado K1500. I have the Hayne's and Chilton's manuals but may need more information about the electrical system. I had a shop do a LS swap in my son's 94. They did a great job installing the 5.3 with the mated transmission. The motor runs great and no issues with the transmission. But there are items that are not working that were working before the swap. The shop didn't give me an upfront estimate for the swap and was billing me an hourly rate so I'm doing the rest of it myself. I have used the search bar here with limited results. I am a new member here and I'm having a hard time navigating this site. Plus, what's up with all these ads that are everywhere? Thanks in advance for your help. 
    • By qoconnell
      This is my first post so sorry if I’m all over the place. I’ve had my 2014 Sierra slt for about two years now. I got it with 116k miles and I’m at about 174k right now. Since the day I’ve bought the truck it’s been nothing but issues. You name it, it’s happened. Four separate water leaks (sunroof, gps antenna, third brake light, and cab vents), 2 transfer case control modules, problems with the power steering going out, brakes going out at low speeds. A couple of months ago my transmission went out and it also needed various other repairs totaling over $20k. Now my park assist sensors don’t work, my rear doors don’t open from the inside and also don’t lock from the outside, reverse lights and camera don’t work, and it constantly dings at me to service my trailer brake system (seriously, it chimes at me about every two seconds as I’m going down the road, telling me to service the trailer brakes). I’ve gone through and checked every ground I can find and nothing helps. Today I went through every single fuse and relay in the truck. I found a couple of blown fuses and replaced as needed, but still no change. I’m at a loss for what to do at this point as I’m stuck with the truck after all the money I’ve sunk into it. Does anybody maybe have any solutions to any of these problems? I’m desperate for answers, anything helps.
    • By Jordan Walter
      I was having electrical issues on my 2005 GMC Sierra 1500, which is at 197,000 miles. The issues were things like pulsing lights (interior and exterior and low voltage fluctuation (14.0v to 11.8v) so I replaced the alternator with a premium 160amp remanufactured one from CarQuest. Now my voltage seems high, sitting at 14.9v-15.2v during idle. The pulsing went away, but now it pulses when I rev the engine. I will leave it at about 1500 RPMs and it will steadily pulse until I release the gas. Is this an issue with the alternator or something else?
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Forum Statistics

    242k
    Total Topics
    1.4m
    Total Posts
  • Member Statistics

    309,272
    Total Members
    8,960
    Most Online
    Coy Cathey
    Newest Member
    Coy Cathey
    Joined


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.